Salong - Massor med salong

Salong i Vänersborg

Salong i Vänersborg Totalt i Vänersborg finns det 7 salonger och någon salong har garanterat den skönhetsvård som du är värd. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra salong i Vänersborg som kan förlänga håret eller fixa ögonfransarna och även priserna kan variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation på en riktigt bra salong som kan fixa din manikyr, pedikyr eller ta bort oönskad hårväxt. Det går också att jämföra olika skönhetssalonger, som erbjuder hårförlängning eller nagelvård via nätet.

Då det finns många salonger och skönhetsinrättningar i Vänersborg som erbjuder olika former av skönhetsvård är det bra att kontakta några av dem i Västra Götaland eller kolla på internet gällande pris och typ av tjänster de erbjuder. Då du kontaktar någon salong är det bra ifall du har en idé om vilket typ av skönhetsbehandling du vill ha och hur mycket du har råd att lägga på ditt utseende. Bäst information och tips får om du detta genom att besöka några salonger hemsidor.


Det går lätt att komma i kontakt med någon fräsch salong i Vänersborg genom att kolla med någon av salonger nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra salonger i Vänersborg

Salong Wikström & Norrman


Edsgatan 14
462 33  Vänersborg

Salong Charme


Marierovägen 16A
462 37  Vänersborg

Salong Tintin HB


Edsgatan 26
462 30  Vänersborg

Fler om skönhetsvård i Vänersborg

Salong Hårfint


Köpmansgränd 4
462 33  Vänersborg

Salong Trebello


Kungsgatan 21A
462 33  Vänersborg

Salong Faroma


Tomtevägen 1
462 54  Vänersborg

Salong Hårcity


Residensgatan 13
462 33  Vänersborg


Meny - Salong
Till förstasidan på www.salong.orgHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Fransförlängning    AnsiktsbehandlingMakeUpNyheter