Salong - Massor med salong

Salong i Tranås

Salong i Tranås Totalt i Tranås finns det 4 salonger och någon salong har garanterat den skönhetsvård som du är värd. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra salong i Tranås som kan förlänga håret eller fixa ögonfransarna och även priserna kan variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation på en riktigt bra salong som kan fixa din manikyr, pedikyr eller ta bort oönskad hårväxt. Det går också att jämföra olika skönhetssalonger, som erbjuder hårförlängning eller nagelvård via nätet.

Då det finns många salonger och skönhetsinrättningar i Tranås som erbjuder olika former av skönhetsvård är det bra att kontakta några av dem i Jönköping län eller kolla på internet gällande pris och typ av tjänster de erbjuder. Då du kontaktar någon salong är det bra ifall du har en idé om vilket typ av skönhetsbehandling du vill ha och hur mycket du har råd att lägga på ditt utseende. Bäst information och tips får om du detta genom att besöka några salonger hemsidor.


Det går lätt att komma i kontakt med någon fräsch salong i Tranås genom att kolla med någon av salonger nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra salonger i Tranås

Salong Saxarna


Ågatan 20
573 31  Tranås

Masis Salong


Ågatan 20A
573 31  Tranås

Gunnels Hårdesign i Tranås AB


Storgatan 20
573 32  Tranås

Fler om skönhetsvård i Tranås

Salong 2001


Storgatan 19
573 32  Tranås


Meny - Salong
Till förstasidan på www.salong.orgHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Fransförlängning    AnsiktsbehandlingMakeUpNyheter