Salong - Massor med salong

Salong i Spånga

Salong i Spånga Totalt i Spånga finns det 11 salonger och någon salong har garanterat den skönhetsvård som du är värd. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra salong i Spånga som kan förlänga håret eller fixa ögonfransarna och även priserna kan variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation på en riktigt bra salong som kan fixa din manikyr, pedikyr eller ta bort oönskad hårväxt. Det går också att jämföra olika skönhetssalonger, som erbjuder hårförlängning eller nagelvård via nätet.

Då det finns många salonger och skönhetsinrättningar i Spånga som erbjuder olika former av skönhetsvård är det bra att kontakta några av dem i Stockholms län eller kolla på internet gällande pris och typ av tjänster de erbjuder. Då du kontaktar någon salong är det bra ifall du har en idé om vilket typ av skönhetsbehandling du vill ha och hur mycket du har råd att lägga på ditt utseende. Bäst information och tips får om du detta genom att besöka några salonger hemsidor.


Det går lätt att komma i kontakt med någon fräsch salong i Spånga genom att kolla med någon av salonger nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra salonger i Spånga

Salong Anki

Kärvbacken 13

Salong Step In

Spånga Torg 4

Wash Hair Salong Whs AB

Tenstagången 13

Fler om skönhetsvård i Spånga

Babs Salong

Solhöjdsslingan 15

Salong Oskar

Tenstagången 15B

Salong Hevi

Tenstagången 4

Salong Hårstrå't HB

Spånga Torg 6

Ännu mer skönhetssalogner i Spånga

Salong G

Spånga Torgväg 11

Salong Elmtin

Erik Tegels Väg 3

Hårologi Of Sweden AB

Salagatan 1

Ytterligare salonger i Spånga

Roberts Salong AB

Spångavägen 314


Meny - Salong
Till förstasidan på www.salong.orgHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Fransförlängning    AnsiktsbehandlingMakeUpNyheter