Salong - Massor med salong

Salong i Upplands Väsby

Salong i Upplands Väsby Totalt i Upplands Väsby finns det 10 salonger och någon salong har garanterat den skönhetsvård som du är värd. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra salong i Upplands Väsby som kan förlänga håret eller fixa ögonfransarna och även priserna kan variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation på en riktigt bra salong som kan fixa din manikyr, pedikyr eller ta bort oönskad hårväxt. Det går också att jämföra olika skönhetssalonger, som erbjuder hårförlängning eller nagelvård via nätet.

Då det finns många salonger och skönhetsinrättningar i Upplands Väsby som erbjuder olika former av skönhetsvård är det bra att kontakta några av dem i Stockholms län eller kolla på internet gällande pris och typ av tjänster de erbjuder. Då du kontaktar någon salong är det bra ifall du har en idé om vilket typ av skönhetsbehandling du vill ha och hur mycket du har råd att lägga på ditt utseende. Bäst information och tips får om du detta genom att besöka några salonger hemsidor.


Det går lätt att komma i kontakt med någon fräsch salong i Upplands Väsby genom att kolla med någon av salonger nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra salonger i Upplands Väsby

Frisören Korpkulla

Kvarnvägen 1B

Disas Hårvård AB

Kanalvägen 5B

Salong Margolin

Skattbondevägen 11

Fler om skönhetsvård i Upplands Väsby

Ännu mer skönhetssalogner i Upplands Väsby

Nikita Hair

Dragonvägen 86

Salong Guldkammen

Löwenströmska Sjukhuset

Glädjens Salong

Centralvägen 12


Meny - Salong
Till förstasidan på www.salong.orgHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Fransförlängning    AnsiktsbehandlingMakeUpNyheter