Salong - Massor med salong

Salong i Torslanda

Salong i Torslanda Totalt i Torslanda finns det 6 salonger och någon salong har garanterat den skönhetsvård som du är värd. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra salong i Torslanda som kan förlänga håret eller fixa ögonfransarna och även priserna kan variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation på en riktigt bra salong som kan fixa din manikyr, pedikyr eller ta bort oönskad hårväxt. Det går också att jämföra olika skönhetssalonger, som erbjuder hårförlängning eller nagelvård via nätet.

Då det finns många salonger och skönhetsinrättningar i Torslanda som erbjuder olika former av skönhetsvård är det bra att kontakta några av dem i Västra Götaland eller kolla på internet gällande pris och typ av tjänster de erbjuder. Då du kontaktar någon salong är det bra ifall du har en idé om vilket typ av skönhetsbehandling du vill ha och hur mycket du har råd att lägga på ditt utseende. Bäst information och tips får om du detta genom att besöka några salonger hemsidor.


Det går lätt att komma i kontakt med någon fräsch salong i Torslanda genom att kolla med någon av salonger nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra salonger i Torslanda

Salong Viken


Lysbojsvägen 16
423 39  Torslanda

Salong Top Hair


Gamla Flygplatsvägen 54
423 37  Torslanda

Salong Aquarius


Gamla Flygplatsvägen 4
423 37  Torslanda

Fler om skönhetsvård i Torslanda

Salong Jasna Hud & Kroppsvård


Knopvägen 9
423 38  Torslanda

Salong Standklippet


Norra Lysevägen 85
423 38  Torslanda

Salong New You


Hällmålningsvägen 6
423 44  Torslanda


Meny - Salong
Till förstasidan på www.salong.orgHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Fransförlängning    AnsiktsbehandlingMakeUpNyheter