Salong - Massor med salong

Salong i Stenungsund

Salong i Stenungsund Totalt i Stenungsund finns det 8 salonger och någon salong har garanterat den skönhetsvård som du är värd. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra salong i Stenungsund som kan förlänga håret eller fixa ögonfransarna och även priserna kan variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation på en riktigt bra salong som kan fixa din manikyr, pedikyr eller ta bort oönskad hårväxt. Det går också att jämföra olika skönhetssalonger, som erbjuder hårförlängning eller nagelvård via nätet.

Då det finns många salonger och skönhetsinrättningar i Stenungsund som erbjuder olika former av skönhetsvård är det bra att kontakta några av dem i Västra Götaland eller kolla på internet gällande pris och typ av tjänster de erbjuder. Då du kontaktar någon salong är det bra ifall du har en idé om vilket typ av skönhetsbehandling du vill ha och hur mycket du har råd att lägga på ditt utseende. Bäst information och tips får om du detta genom att besöka några salonger hemsidor.


Det går lätt att komma i kontakt med någon fräsch salong i Stenungsund genom att kolla med någon av salonger nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra salonger i Stenungsund

Salong Hårmagasinet

Strandvägen 27C

Aqua Hår

Västra Köpmansgatan 12

Salong Garnemark

Hasselbackevägen 23

Fler om skönhetsvård i Stenungsund

Pigalle, Salong

Utsiktsvägen 5

Salong Coquette & Co

Uppegårdsvägen 2

Salong Down Stairs i Stenungsund AB

Göteborgsvägen 6

Salong Klipporama

Strandvägen 46

Ännu mer skönhetssalogner i Stenungsund

Salong Minoo

Strandvägen 26B


Meny - Salong
Till förstasidan på www.salong.orgHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Fransförlängning    AnsiktsbehandlingMakeUpNyheter