Salong - Massor med salongA--0A-NS - EX - U2-0

Salong i Skara

Salong i Skara Totalt i Skara finns det 7 salonger och någon salong har garanterat den skönhetsvård som du är värd. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra salong i Skara som kan förlänga håret eller fixa ögonfransarna och även priserna kan variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation på en riktigt bra salong som kan fixa din manikyr, pedikyr eller ta bort oönskad hårväxt. Det går också att jämföra olika skönhetssalonger, som erbjuder hårförlängning eller nagelvård via nätet.

Då det finns många salonger och skönhetsinrättningar i Skara som erbjuder olika former av skönhetsvård är det bra att kontakta några av dem i Västra Götaland eller kolla på internet gällande pris och typ av tjänster de erbjuder. Då du kontaktar någon salong är det bra ifall du har en idé om vilket typ av skönhetsbehandling du vill ha och hur mycket du har råd att lägga på ditt utseende. Bäst information och tips får om du detta genom att besöka några salonger hemsidor.

H-NS - EX - U2-1

Det går lätt att komma i kontakt med någon fräsch salong i Skara genom att kolla med någon av salonger nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra salonger i Skara

Salong SAXESS


Stortorget 8
532 30  Skara

Salong de Paris


Skaraborgsgatan 34
532 30  Skara

hultmark


Hindsbogatan 6
532 32  Skara

Fler om skönhetsvård i Skara

Salong Chic


Marumsgatan 7
532 32  Skara

Salong Dankha


Hötorgsgatan 4
532 32  Skara

Feggies Salong


Marumsgatan 8
532 32  Skara

Aberdeen Parfymeri & Salong


Marumsgatan 13
532 32  Skara

I-NS - EX - U2-2J-NS - EX - U2-3


Meny - Salong
Till förstasidan på www.salong.orgHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Fransförlängning    AnsiktsbehandlingMakeUpNyheter