Salong - Massor med salongA--0A-NS - EX - U2-0

Salong i Partille

Salong i Partille Totalt i Partille finns det 5 salonger och någon salong har garanterat den skönhetsvård som du är värd. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra salong i Partille som kan förlänga håret eller fixa ögonfransarna och även priserna kan variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation på en riktigt bra salong som kan fixa din manikyr, pedikyr eller ta bort oönskad hårväxt. Det går också att jämföra olika skönhetssalonger, som erbjuder hårförlängning eller nagelvård via nätet.

Då det finns många salonger och skönhetsinrättningar i Partille som erbjuder olika former av skönhetsvård är det bra att kontakta några av dem i Västra Götaland eller kolla på internet gällande pris och typ av tjänster de erbjuder. Då du kontaktar någon salong är det bra ifall du har en idé om vilket typ av skönhetsbehandling du vill ha och hur mycket du har råd att lägga på ditt utseende. Bäst information och tips får om du detta genom att besöka några salonger hemsidor.

H-NS - EX - U2-1

Det går lätt att komma i kontakt med någon fräsch salong i Partille genom att kolla med någon av salonger nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra salonger i Partille

Salong Elwes


Postgången 1
433 34  Partille

Salong La Widé


Gamla Kronvägen 7
433 33  Partille

Salong Boné


Västra Annebergsvägen 3B
433 37  Partille

Fler om skönhetsvård i Partille

Bellbox AB


Nils Henrikssons Väg 7
433 35  Partille

Mikki inc


Furulund Centrum
433 47  Partille

I-NS - EX - U2-2J-NS - EX - U2-3


Meny - Salong
Till förstasidan på www.salong.orgHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Fransförlängning    AnsiktsbehandlingMakeUpNyheter