Salong - Massor med salong

Salong i Mölnlycke

Salong i Mölnlycke Totalt i Mölnlycke finns det 9 salonger och någon salong har garanterat den skönhetsvård som du är värd. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra salong i Mölnlycke som kan förlänga håret eller fixa ögonfransarna och även priserna kan variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation på en riktigt bra salong som kan fixa din manikyr, pedikyr eller ta bort oönskad hårväxt. Det går också att jämföra olika skönhetssalonger, som erbjuder hårförlängning eller nagelvård via nätet.

Då det finns många salonger och skönhetsinrättningar i Mölnlycke som erbjuder olika former av skönhetsvård är det bra att kontakta några av dem i Västra Götalands län eller kolla på internet gällande pris och typ av tjänster de erbjuder. Då du kontaktar någon salong är det bra ifall du har en idé om vilket typ av skönhetsbehandling du vill ha och hur mycket du har råd att lägga på ditt utseende. Bäst information och tips får om du detta genom att besöka några salonger hemsidor.


Det går lätt att komma i kontakt med någon fräsch salong i Mölnlycke genom att kolla med någon av salonger nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra salonger i Mölnlycke

Salong Beauty Face

Biblioteksgatan 16D

Mölnlycke Hair Fashion

Lennart Kvarnströms Plats 11

Salong Merrilla

Bäckvägen 4

Fler om skönhetsvård i Mölnlycke

Salong Elegant

Åvägen 2

Salong I

Orkestervägen 4

Salong Guldsaxen

Hönekullavägen 9

Salong Hår Design i Mölnlycke

Råda Torg 2

Ännu mer skönhetssalogner i Mölnlycke

Salong Yvonne

Hönekullavägen 7

Salong Pia

Björkgården 4


Meny - Salong
Till förstasidan på www.salong.orgHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Fransförlängning    AnsiktsbehandlingMakeUpNyheter