Salong - Massor med salong

Salong i Mölndal

Salong i Mölndal Totalt i Mölndal finns det 9 salonger och någon salong har garanterat den skönhetsvård som du är värd. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra salong i Mölndal som kan förlänga håret eller fixa ögonfransarna och även priserna kan variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation på en riktigt bra salong som kan fixa din manikyr, pedikyr eller ta bort oönskad hårväxt. Det går också att jämföra olika skönhetssalonger, som erbjuder hårförlängning eller nagelvård via nätet.

Då det finns många salonger och skönhetsinrättningar i Mölndal som erbjuder olika former av skönhetsvård är det bra att kontakta några av dem i Västra Götalands län eller kolla på internet gällande pris och typ av tjänster de erbjuder. Då du kontaktar någon salong är det bra ifall du har en idé om vilket typ av skönhetsbehandling du vill ha och hur mycket du har råd att lägga på ditt utseende. Bäst information och tips får om du detta genom att besöka några salonger hemsidor.


Det går lätt att komma i kontakt med någon fräsch salong i Mölndal genom att kolla med någon av salonger nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra salonger i Mölndal

Salong Charme AB

Frölundagatan 37B

Frisörerna

Brogatan 18

Salong Charme

Göteborgsvägen 23

Fler om skönhetsvård i Mölndal

Salong la Plume

Krokslätts Parkgata 55A

Salong Malou

Prytzgatan 5

Cayenne Hårstudio AB

Jungfrustigen 4

Salong Paris

Katrinebergsgatan 6

Ännu mer skönhetssalogner i Mölndal


Meny - Salong
Till förstasidan på www.salong.orgHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Fransförlängning    AnsiktsbehandlingMakeUpNyheter