Salong - Massor med salongA--0A-NS - EX - U2-0

Salong i Lilla Edet

Salong i Lilla Edet Totalt i Lilla Edet finns det 6 salonger och någon salong har garanterat den skönhetsvård som du är värd. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra salong i Lilla Edet som kan förlänga håret eller fixa ögonfransarna och även priserna kan variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation på en riktigt bra salong som kan fixa din manikyr, pedikyr eller ta bort oönskad hårväxt. Det går också att jämföra olika skönhetssalonger, som erbjuder hårförlängning eller nagelvård via nätet.

Då det finns många salonger och skönhetsinrättningar i Lilla Edet som erbjuder olika former av skönhetsvård är det bra att kontakta några av dem i Västra Götaland eller kolla på internet gällande pris och typ av tjänster de erbjuder. Då du kontaktar någon salong är det bra ifall du har en idé om vilket typ av skönhetsbehandling du vill ha och hur mycket du har råd att lägga på ditt utseende. Bäst information och tips får om du detta genom att besöka några salonger hemsidor.

H-NS - EX - U2-1

Det går lätt att komma i kontakt med någon fräsch salong i Lilla Edet genom att kolla med någon av salonger nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra salonger i Lilla Edet

Salong Cheveux


Storgatan 6
463 30  Lilla Edet

Studio M


Storgatan 16
463 31  Lilla Edet

Salong Saya


Storgatan 8C
463 30  Lilla Edet

Fler om skönhetsvård i Lilla Edet

Salong Sax 1


Storgatan 19
463 30  Lilla Edet

Salong Myran


Hantverkaregatan 4
463 30  Lilla Edet

Mimmis salong


Göteborgsvägen 53
463 31  Lilla Edet

I-NS - EX - U2-2J-NS - EX - U2-3


Meny - Salong
Till förstasidan på www.salong.orgHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Fransförlängning    AnsiktsbehandlingMakeUpNyheter