Salong - Massor med salongA--0A-NS - EX - U2-0

Salong i Kungshamn

Salong i Kungshamn Totalt i Kungshamn finns det 4 salonger och någon salong har garanterat den skönhetsvård som du är värd. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra salong i Kungshamn som kan förlänga håret eller fixa ögonfransarna och även priserna kan variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation på en riktigt bra salong som kan fixa din manikyr, pedikyr eller ta bort oönskad hårväxt. Det går också att jämföra olika skönhetssalonger, som erbjuder hårförlängning eller nagelvård via nätet.

Då det finns många salonger och skönhetsinrättningar i Kungshamn som erbjuder olika former av skönhetsvård är det bra att kontakta några av dem i Västra Götaland eller kolla på internet gällande pris och typ av tjänster de erbjuder. Då du kontaktar någon salong är det bra ifall du har en idé om vilket typ av skönhetsbehandling du vill ha och hur mycket du har råd att lägga på ditt utseende. Bäst information och tips får om du detta genom att besöka några salonger hemsidor.

H-NS - EX - U2-1

Det går lätt att komma i kontakt med någon fräsch salong i Kungshamn genom att kolla med någon av salonger nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra salonger i Kungshamn

Salong Marina


Bäckeviksgatan 12
456 31  Kungshamn

Salong Linda


Tjuvsundsgatan 1
456 31  Kungshamn

Salong Drop In


Kyrkogatan 40
456 31  Kungshamn

Fler om skönhetsvård i Kungshamn

Salong Rödskägg


Dinglevägen 4
456 31  Kungshamn

I-NS - EX - U2-2J-NS - EX - U2-3


Meny - Salong
Till förstasidan på www.salong.orgHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Fransförlängning    AnsiktsbehandlingMakeUpNyheter