Salong - Massor med salong

Salong i Kungälv

Salong i Kungälv Totalt i Kungälv finns det 10 salonger och någon salong har garanterat den skönhetsvård som du är värd. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra salong i Kungälv som kan förlänga håret eller fixa ögonfransarna och även priserna kan variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation på en riktigt bra salong som kan fixa din manikyr, pedikyr eller ta bort oönskad hårväxt. Det går också att jämföra olika skönhetssalonger, som erbjuder hårförlängning eller nagelvård via nätet.

Då det finns många salonger och skönhetsinrättningar i Kungälv som erbjuder olika former av skönhetsvård är det bra att kontakta några av dem i Västra Götalands län eller kolla på internet gällande pris och typ av tjänster de erbjuder. Då du kontaktar någon salong är det bra ifall du har en idé om vilket typ av skönhetsbehandling du vill ha och hur mycket du har råd att lägga på ditt utseende. Bäst information och tips får om du detta genom att besöka några salonger hemsidor.


Det går lätt att komma i kontakt med någon fräsch salong i Kungälv genom att kolla med någon av salonger nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra salonger i Kungälv

Salong Studion i Kungälv AB

Utmarksvägen 18

Salong Vanessa

Komministergatan 18

Salong Labella

Kongahällagatan 7

Fler om skönhetsvård i Kungälv

Salong la Paz

Ytterbyvägen 5

Salong Bera

Torggatan 3D

Salong på Håret

Trollhättevägen 5

Salong Design

Solhultsgatan 12

Ännu mer skönhetssalogner i Kungälv

Citysalongen

Torggatan 2

Salong Hevin

Västra Gatan 64

Kungälvs Hårteam

Gymnasiegatan 6


Meny - Salong
Till förstasidan på www.salong.orgHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Fransförlängning    AnsiktsbehandlingMakeUpNyheter