Salong - Massor med salongA--0A-NS - EX - U2-0

Salong i Kinna

Salong i Kinna Totalt i Kinna finns det 7 salonger och någon salong har garanterat den skönhetsvård som du är värd. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra salong i Kinna som kan förlänga håret eller fixa ögonfransarna och även priserna kan variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation på en riktigt bra salong som kan fixa din manikyr, pedikyr eller ta bort oönskad hårväxt. Det går också att jämföra olika skönhetssalonger, som erbjuder hårförlängning eller nagelvård via nätet.

Då det finns många salonger och skönhetsinrättningar i Kinna som erbjuder olika former av skönhetsvård är det bra att kontakta några av dem i Västra Götalands län eller kolla på internet gällande pris och typ av tjänster de erbjuder. Då du kontaktar någon salong är det bra ifall du har en idé om vilket typ av skönhetsbehandling du vill ha och hur mycket du har råd att lägga på ditt utseende. Bäst information och tips får om du detta genom att besöka några salonger hemsidor.

H-NS - EX - U2-1

Det går lätt att komma i kontakt med någon fräsch salong i Kinna genom att kolla med någon av salonger nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra salonger i Kinna

Salong Klipp & Krus


Stationsgatan 8
511 54  Kinna

Salong Susu


Boråsvägen 34
511 54  Kinna

Salong Frisetté


Boråsvägen 37
511 54  Kinna

Fler om skönhetsvård i Kinna

Salong Självfallet


Vibogatan 14
511 56  Kinna

salong du


Duvgatan 4
511 54  Kinna

Salong Hotten Tott


Täktvägen 10
511 58  Kinna

Salong Pia


Mor Kerstins Väg 4
511 54  Kinna

I-NS - EX - U2-2J-NS - EX - U2-3


Meny - Salong
Till förstasidan på www.salong.orgHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Fransförlängning    AnsiktsbehandlingMakeUpNyheter