Salong - Massor med salongA--0A-NS - EX - U2-0

Salong i Fristad

Salong i Fristad Totalt i Fristad finns det 4 salonger och någon salong har garanterat den skönhetsvård som du är värd. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra salong i Fristad som kan förlänga håret eller fixa ögonfransarna och även priserna kan variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation på en riktigt bra salong som kan fixa din manikyr, pedikyr eller ta bort oönskad hårväxt. Det går också att jämföra olika skönhetssalonger, som erbjuder hårförlängning eller nagelvård via nätet.

Då det finns många salonger och skönhetsinrättningar i Fristad som erbjuder olika former av skönhetsvård är det bra att kontakta några av dem i Västra Götalands län eller kolla på internet gällande pris och typ av tjänster de erbjuder. Då du kontaktar någon salong är det bra ifall du har en idé om vilket typ av skönhetsbehandling du vill ha och hur mycket du har råd att lägga på ditt utseende. Bäst information och tips får om du detta genom att besöka några salonger hemsidor.

H-NS - EX - U2-1

Det går lätt att komma i kontakt med någon fräsch salong i Fristad genom att kolla med någon av salonger nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra salonger i Fristad

Migus Salong AB


Åsbovägen 3B
513 34  Fristad

Salong Margareta


Slånvägen 3
513 35  Fristad

Salong Headline


Bokvägen 12
513 35  Fristad

Fler om skönhetsvård i Fristad

Salong Gull Britt


Malryd Strand 4
513 93  Fristad

I-NS - EX - U2-2J-NS - EX - U2-3


Meny - Salong
Till förstasidan på www.salong.orgHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Fransförlängning    AnsiktsbehandlingMakeUpNyheter