Salong - Massor med salongA--0A-NS - EX - U2-0

Salong i Askim

Salong i Askim Totalt i Askim finns det 4 salonger och någon salong har garanterat den skönhetsvård som du är värd. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra salong i Askim som kan förlänga håret eller fixa ögonfransarna och även priserna kan variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation på en riktigt bra salong som kan fixa din manikyr, pedikyr eller ta bort oönskad hårväxt. Det går också att jämföra olika skönhetssalonger, som erbjuder hårförlängning eller nagelvård via nätet.

Då det finns många salonger och skönhetsinrättningar i Askim som erbjuder olika former av skönhetsvård är det bra att kontakta några av dem i Västra Götalands län eller kolla på internet gällande pris och typ av tjänster de erbjuder. Då du kontaktar någon salong är det bra ifall du har en idé om vilket typ av skönhetsbehandling du vill ha och hur mycket du har råd att lägga på ditt utseende. Bäst information och tips får om du detta genom att besöka några salonger hemsidor.

H-NS - EX - U2-1

Det går lätt att komma i kontakt med någon fräsch salong i Askim genom att kolla med någon av salonger nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra salonger i Askim

Salong JuliaRose


Askims Pilegårdsväg 4
436 34  Askim

Salong Geisha


Askims Övergårdsväg 2B
436 42  Askim

Salong Unna Dig


Tylegården 5D
436 35  Askim

Fler om skönhetsvård i Askim

Salong Barbro Sievers


Askims Kyrkväg 46
436 42  Askim

I-NS - EX - U2-2J-NS - EX - U2-3


Meny - Salong
Till förstasidan på www.salong.orgHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Fransförlängning    AnsiktsbehandlingMakeUpNyheter