Salong - Massor med salongA--0A-NS - EX - U2-0

Salong i Sala

Salong i Sala Totalt i Sala finns det 4 salonger och någon salong har garanterat den skönhetsvård som du är värd. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra salong i Sala som kan förlänga håret eller fixa ögonfransarna och även priserna kan variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation på en riktigt bra salong som kan fixa din manikyr, pedikyr eller ta bort oönskad hårväxt. Det går också att jämföra olika skönhetssalonger, som erbjuder hårförlängning eller nagelvård via nätet.

Då det finns många salonger och skönhetsinrättningar i Sala som erbjuder olika former av skönhetsvård är det bra att kontakta några av dem i Västmanland eller kolla på internet gällande pris och typ av tjänster de erbjuder. Då du kontaktar någon salong är det bra ifall du har en idé om vilket typ av skönhetsbehandling du vill ha och hur mycket du har råd att lägga på ditt utseende. Bäst information och tips får om du detta genom att besöka några salonger hemsidor.

H-NS - EX - U2-1

Det går lätt att komma i kontakt med någon fräsch salong i Sala genom att kolla med någon av salonger nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra salonger i Sala

Nikita Hair


Stora Torget 6
733 30  Sala

Salong Charisma


Aguéligatan 10
733 38  Sala

Frissan & Frisörn i Sala AB


Fredsgatan 27
733 31  Sala

Fler om skönhetsvård i Sala

Salong Lillstrumpa


Rådmansgatan 6
733 30  Sala

I-NS - EX - U2-2J-NS - EX - U2-3


Meny - Salong
Till förstasidan på www.salong.orgHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Fransförlängning    AnsiktsbehandlingMakeUpNyheter