Salong - Massor med salong

Salong i Kramfors

Salong i Kramfors Totalt i Kramfors finns det 9 salonger och någon salong har garanterat den skönhetsvård som du är värd. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra salong i Kramfors som kan förlänga håret eller fixa ögonfransarna och även priserna kan variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation på en riktigt bra salong som kan fixa din manikyr, pedikyr eller ta bort oönskad hårväxt. Det går också att jämföra olika skönhetssalonger, som erbjuder hårförlängning eller nagelvård via nätet.

Då det finns många salonger och skönhetsinrättningar i Kramfors som erbjuder olika former av skönhetsvård är det bra att kontakta några av dem i Västernorrland eller kolla på internet gällande pris och typ av tjänster de erbjuder. Då du kontaktar någon salong är det bra ifall du har en idé om vilket typ av skönhetsbehandling du vill ha och hur mycket du har råd att lägga på ditt utseende. Bäst information och tips får om du detta genom att besöka några salonger hemsidor.


Det går lätt att komma i kontakt med någon fräsch salong i Kramfors genom att kolla med någon av salonger nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra salonger i Kramfors

Mauds Salong


Fundersgatan 4
872 34  Kramfors

Helenas Salong


Torggatan 5
872 30  Kramfors

Monas Salong o Hälsovård


Riksvägen 42
872 43  Kramfors

Fler om skönhetsvård i Kramfors

Salong Each


Limstagatan 9
872 30  Kramfors

Salong Fix It


Limstagatan 5
872 30  Kramfors

Salong Klipper


Hamnviksvägen 16
872 43  Kramfors

Klippoteket i Kramfors AB


Limstagatan 4
872 30  Kramfors

Ännu mer skönhetssalogner i Kramfors

Din Salong


Ringvägen 24
872 31  Kramfors

Salong Pia


Stationsgatan 15
872 30  Kramfors


Meny - Salong
Till förstasidan på www.salong.orgHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Fransförlängning    AnsiktsbehandlingMakeUpNyheter