Salong - Massor med salong

Salong i Härnösand

Salong i Härnösand Totalt i Härnösand finns det 7 salonger och någon salong har garanterat den skönhetsvård som du är värd. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra salong i Härnösand som kan förlänga håret eller fixa ögonfransarna och även priserna kan variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation på en riktigt bra salong som kan fixa din manikyr, pedikyr eller ta bort oönskad hårväxt. Det går också att jämföra olika skönhetssalonger, som erbjuder hårförlängning eller nagelvård via nätet.

Då det finns många salonger och skönhetsinrättningar i Härnösand som erbjuder olika former av skönhetsvård är det bra att kontakta några av dem i Västernorrland eller kolla på internet gällande pris och typ av tjänster de erbjuder. Då du kontaktar någon salong är det bra ifall du har en idé om vilket typ av skönhetsbehandling du vill ha och hur mycket du har råd att lägga på ditt utseende. Bäst information och tips får om du detta genom att besöka några salonger hemsidor.


Det går lätt att komma i kontakt med någon fräsch salong i Härnösand genom att kolla med någon av salonger nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra salonger i Härnösand

Salong Mi


Storgatan 25
871 31  Härnösand

Salong Klippet Ewa Bergman


Sockenvägen 37
871 40  Härnösand

Clipp-Er i Härnösand AB


Skeppsbron 7
871 30  Härnösand

Fler om skönhetsvård i Härnösand

Attityd i Härnösand Nedre Storgatan


Storgatan 29
871 31  Härnösand

Salong Soma


Säbråvägen 27
871 42  Härnösand

Salong Mini


Hagagatan 83
871 40  Härnösand

Salong Ulrika


Köpmangatan 4B
871 30  Härnösand


Meny - Salong
Till förstasidan på www.salong.orgHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Fransförlängning    AnsiktsbehandlingMakeUpNyheter