Salong - Massor med salong

Salong i Skellefteå

Salong i Skellefteå Totalt i Skellefteå finns det 15 salonger och någon salong har garanterat den skönhetsvård som du är värd. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra salong i Skellefteå som kan förlänga håret eller fixa ögonfransarna och även priserna kan variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation på en riktigt bra salong som kan fixa din manikyr, pedikyr eller ta bort oönskad hårväxt. Det går också att jämföra olika skönhetssalonger, som erbjuder hårförlängning eller nagelvård via nätet.

Då det finns många salonger och skönhetsinrättningar i Skellefteå som erbjuder olika former av skönhetsvård är det bra att kontakta några av dem i Västerbotten eller kolla på internet gällande pris och typ av tjänster de erbjuder. Då du kontaktar någon salong är det bra ifall du har en idé om vilket typ av skönhetsbehandling du vill ha och hur mycket du har råd att lägga på ditt utseende. Bäst information och tips får om du detta genom att besöka några salonger hemsidor.


Det går lätt att komma i kontakt med någon fräsch salong i Skellefteå genom att kolla med någon av salonger nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra salonger i Skellefteå

Snygg

Köpmangatan 10

Sax & Kam

Åsgatan 26

Salong Walter

Orrvägen 1

Fler om skönhetsvård i Skellefteå

Färgklippet

Norrbölegatan 42

Em's Salong

Åsgatan 26

Salong Femina

Storgatan 107

Hair Frisör & Shop

Kanalgatan 41B

Ännu mer skönhetssalogner i Skellefteå

Salong Hårstudion Lena Karlsson

Kanalgatan 51

evelyn nails

Kanalgatan 53

Din Salong

Nygatan 58

Ytterligare salonger i Skellefteå

Skellefteås resterande nagelsalonger

Torsten

Torget 4

Salong 88

Södra Järnvägsgatan 39


Meny - Salong
Till förstasidan på www.salong.orgHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Fransförlängning    AnsiktsbehandlingMakeUpNyheter