Salong - Massor med salong

Salong i Kristinehamn

Salong i Kristinehamn Totalt i Kristinehamn finns det 10 salonger och någon salong har garanterat den skönhetsvård som du är värd. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra salong i Kristinehamn som kan förlänga håret eller fixa ögonfransarna och även priserna kan variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation på en riktigt bra salong som kan fixa din manikyr, pedikyr eller ta bort oönskad hårväxt. Det går också att jämföra olika skönhetssalonger, som erbjuder hårförlängning eller nagelvård via nätet.

Då det finns många salonger och skönhetsinrättningar i Kristinehamn som erbjuder olika former av skönhetsvård är det bra att kontakta några av dem i Värmlands län eller kolla på internet gällande pris och typ av tjänster de erbjuder. Då du kontaktar någon salong är det bra ifall du har en idé om vilket typ av skönhetsbehandling du vill ha och hur mycket du har råd att lägga på ditt utseende. Bäst information och tips får om du detta genom att besöka några salonger hemsidor.


Det går lätt att komma i kontakt med någon fräsch salong i Kristinehamn genom att kolla med någon av salonger nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra salonger i Kristinehamn

Salong Monia

Högåsgatan 16

Salong Agaton

Spelmansgatan 36

Salong Sax'n Cut AB

Södra Ringvägen 65

Fler om skönhetsvård i Kristinehamn

Salong Monsieur

Spelmansgatan 53C

Salong Kharma

Södra Staketgatan 42

Salong Huvudsaken Pemo HB

Södra Torget 1

Attityd i Kristinehamn

Kungsgatan 47

Ännu mer skönhetssalogner i Kristinehamn

Sveamagasinet Hår & Dagspa

Västerlånggatan 24

Salong Vintergatan

Södra Staketgatan 4A

Salong Maggie

Djurgårdsvägen 31A


Meny - Salong
Till förstasidan på www.salong.orgHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Fransförlängning    AnsiktsbehandlingMakeUpNyheter