Salong - Massor med salongA--0A-NS - EX - U2-0

Salong i Filipstad

Salong i Filipstad Totalt i Filipstad finns det 6 salonger och någon salong har garanterat den skönhetsvård som du är värd. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra salong i Filipstad som kan förlänga håret eller fixa ögonfransarna och även priserna kan variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation på en riktigt bra salong som kan fixa din manikyr, pedikyr eller ta bort oönskad hårväxt. Det går också att jämföra olika skönhetssalonger, som erbjuder hårförlängning eller nagelvård via nätet.

Då det finns många salonger och skönhetsinrättningar i Filipstad som erbjuder olika former av skönhetsvård är det bra att kontakta några av dem i Värmlands län eller kolla på internet gällande pris och typ av tjänster de erbjuder. Då du kontaktar någon salong är det bra ifall du har en idé om vilket typ av skönhetsbehandling du vill ha och hur mycket du har råd att lägga på ditt utseende. Bäst information och tips får om du detta genom att besöka några salonger hemsidor.

H-NS - EX - U2-1

Det går lätt att komma i kontakt med någon fräsch salong i Filipstad genom att kolla med någon av salonger nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra salonger i Filipstad

Salong Caroline


Vikgatan 5
682 30  Filipstad

Salong Foten & Fejset


Hertig Karlsgatan 22A
682 30  Filipstad

Salong bedoire


Stora Torget 3
682 30  Filipstad

Fler om skönhetsvård i Filipstad

Salong Åsen-Frissan


Apelvägen 9
682 34  Filipstad

Klippstugan, Salong


Jonstorpsvägen 37A
682 33  Filipstad

Salong Hårfixarn Jessica Svensson


Bäckvägen 19
682 34  Filipstad

I-NS - EX - U2-2J-NS - EX - U2-3


Meny - Salong
Till förstasidan på www.salong.orgHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Fransförlängning    AnsiktsbehandlingMakeUpNyheter