Salong - Massor med salong

Salong i Tierp

Salong i Tierp Totalt i Tierp finns det 4 salonger och någon salong har garanterat den skönhetsvård som du är värd. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra salong i Tierp som kan förlänga håret eller fixa ögonfransarna och även priserna kan variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation på en riktigt bra salong som kan fixa din manikyr, pedikyr eller ta bort oönskad hårväxt. Det går också att jämföra olika skönhetssalonger, som erbjuder hårförlängning eller nagelvård via nätet.

Då det finns många salonger och skönhetsinrättningar i Tierp som erbjuder olika former av skönhetsvård är det bra att kontakta några av dem i Uppsala län eller kolla på internet gällande pris och typ av tjänster de erbjuder. Då du kontaktar någon salong är det bra ifall du har en idé om vilket typ av skönhetsbehandling du vill ha och hur mycket du har råd att lägga på ditt utseende. Bäst information och tips får om du detta genom att besöka några salonger hemsidor.


Det går lätt att komma i kontakt med någon fräsch salong i Tierp genom att kolla med någon av salonger nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra salonger i Tierp

Salong B-M Fot och Hudvård


Stationsgatan 8
815 38  Tierp

Salong Norra Esplanaden


Norra Esplanaden 6
815 41  Tierp

Salong Angelica


Ålfors 230
815 91  Tierp

Fler om skönhetsvård i Tierp

Danna's Salong


Rådhusallén 16B
815 38  Tierp


Meny - Salong
Till förstasidan på www.salong.orgHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Fransförlängning    AnsiktsbehandlingMakeUpNyheter