Salong - Massor med salong

Salong i Enköping

Salong i Enköping Totalt i Enköping finns det 8 salonger och någon salong har garanterat den skönhetsvård som du är värd. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra salong i Enköping som kan förlänga håret eller fixa ögonfransarna och även priserna kan variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation på en riktigt bra salong som kan fixa din manikyr, pedikyr eller ta bort oönskad hårväxt. Det går också att jämföra olika skönhetssalonger, som erbjuder hårförlängning eller nagelvård via nätet.

Då det finns många salonger och skönhetsinrättningar i Enköping som erbjuder olika former av skönhetsvård är det bra att kontakta några av dem i Uppsala län eller kolla på internet gällande pris och typ av tjänster de erbjuder. Då du kontaktar någon salong är det bra ifall du har en idé om vilket typ av skönhetsbehandling du vill ha och hur mycket du har råd att lägga på ditt utseende. Bäst information och tips får om du detta genom att besöka några salonger hemsidor.


Det går lätt att komma i kontakt med någon fräsch salong i Enköping genom att kolla med någon av salonger nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra salonger i Enköping

Källarklippet


Fjärdhundragatan 28B
745 30  Enköping

Fanna Friseringen


Stockholmsvägen 6
749 40  Enköping

Salong Lotta


Veckholms-Säby 0
745 99  Enköping

Fler om skönhetsvård i Enköping

Lilla Tottes Hår AB


Kungsgatan 18
745 31  Enköping

Tottes Hår


Kungsgatan 21
749 35  Enköping

Salong Hårfager


Furugatan 13
745 32  Enköping

Salong Ajax


Kungsgatan 29
749 35  Enköping

Ännu mer skönhetssalogner i Enköping

Harmony Hud & Spa


Kyrkogatan 7
745 31  Enköping


Meny - Salong
Till förstasidan på www.salong.orgHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Fransförlängning    AnsiktsbehandlingMakeUpNyheter