Salong - Massor med salong

Salong i Vällingby

Salong i Vällingby Totalt i Vällingby finns det 8 salonger och någon salong har garanterat den skönhetsvård som du är värd. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra salong i Vällingby som kan förlänga håret eller fixa ögonfransarna och även priserna kan variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation på en riktigt bra salong som kan fixa din manikyr, pedikyr eller ta bort oönskad hårväxt. Det går också att jämföra olika skönhetssalonger, som erbjuder hårförlängning eller nagelvård via nätet.

Då det finns många salonger och skönhetsinrättningar i Vällingby som erbjuder olika former av skönhetsvård är det bra att kontakta några av dem i Stockholms län eller kolla på internet gällande pris och typ av tjänster de erbjuder. Då du kontaktar någon salong är det bra ifall du har en idé om vilket typ av skönhetsbehandling du vill ha och hur mycket du har råd att lägga på ditt utseende. Bäst information och tips får om du detta genom att besöka några salonger hemsidor.


Det går lätt att komma i kontakt med någon fräsch salong i Vällingby genom att kolla med någon av salonger nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra salonger i Vällingby

Salong Hårfin

Vällingbyvägen 149

Salong Detvå HB

Grimstagatan 51

Salong Deimante

Multrågatan 19

Fler om skönhetsvård i Vällingby

Bobby's Hårstudio

Pajalagatan 61

Salong Sunan

Lyckselevägen 20

Salong Stubben & Co

Multrågatan 130

Maries Salong

Vällingbyvägen 137

Ännu mer skönhetssalogner i Vällingby

Salong La Femme

Sorterargatan 2


Meny - Salong
Till förstasidan på www.salong.orgHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Fransförlängning    AnsiktsbehandlingMakeUpNyheter