Salong - Massor med salong

Salong i Tyresö

Salong i Tyresö Totalt i Tyresö finns det 8 salonger och någon salong har garanterat den skönhetsvård som du är värd. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra salong i Tyresö som kan förlänga håret eller fixa ögonfransarna och även priserna kan variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation på en riktigt bra salong som kan fixa din manikyr, pedikyr eller ta bort oönskad hårväxt. Det går också att jämföra olika skönhetssalonger, som erbjuder hårförlängning eller nagelvård via nätet.

Då det finns många salonger och skönhetsinrättningar i Tyresö som erbjuder olika former av skönhetsvård är det bra att kontakta några av dem i Stockholms län eller kolla på internet gällande pris och typ av tjänster de erbjuder. Då du kontaktar någon salong är det bra ifall du har en idé om vilket typ av skönhetsbehandling du vill ha och hur mycket du har råd att lägga på ditt utseende. Bäst information och tips får om du detta genom att besöka några salonger hemsidor.


Det går lätt att komma i kontakt med någon fräsch salong i Tyresö genom att kolla med någon av salonger nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra salonger i Tyresö

Hår & Nagelgalleri Tyresö

Granängsringen 63

Salong Care

Kyndelgränd 5

Salong Safari

Marknadsgränd 19

Fler om skönhetsvård i Tyresö

Marios Salong

Myggdalsvägen 10

Capillus Tyresö

Sunnangränd 13

Jellenas Salong

Vendelsövägen 35

health2beauty

Sandvägen 30

Ännu mer skönhetssalogner i Tyresö

Rebeckas

Strandtorget 1


Meny - Salong
Till förstasidan på www.salong.orgHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Fransförlängning    AnsiktsbehandlingMakeUpNyheter