Salong - Massor med salong

Salong i Täby

Salong i Täby Totalt i Täby finns det 11 salonger och någon salong har garanterat den skönhetsvård som du är värd. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra salong i Täby som kan förlänga håret eller fixa ögonfransarna och även priserna kan variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation på en riktigt bra salong som kan fixa din manikyr, pedikyr eller ta bort oönskad hårväxt. Det går också att jämföra olika skönhetssalonger, som erbjuder hårförlängning eller nagelvård via nätet.

Då det finns många salonger och skönhetsinrättningar i Täby som erbjuder olika former av skönhetsvård är det bra att kontakta några av dem i Stockholms län eller kolla på internet gällande pris och typ av tjänster de erbjuder. Då du kontaktar någon salong är det bra ifall du har en idé om vilket typ av skönhetsbehandling du vill ha och hur mycket du har råd att lägga på ditt utseende. Bäst information och tips får om du detta genom att besöka några salonger hemsidor.


Det går lätt att komma i kontakt med någon fräsch salong i Täby genom att kolla med någon av salonger nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra salonger i Täby

Runy's Frisörer

Stortorget 232

Salong Caresse

Grindtorpsvägen 5

Salong Diamant

Åkerbyvägen 82

Fler om skönhetsvård i Täby

Salong Looks

Vallatorpsvägen 1

Cosmetiqann

Linjalvägen 6A

Nikita Hair

Stortorget 121

Salong Mirakel

Åkerbyvägen 96

Ännu mer skönhetssalogner i Täby

Itsperfect Software Europ AB

Armévägen 63

Hårstudio Rod & Greta

Marknadsvägen 65

Salong Slank & Brun

Marknadsvägen 267

Ytterligare salonger i Täby

Face & Body Inn

Ljungmyrsvägen 4


Meny - Salong
Till förstasidan på www.salong.orgHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Fransförlängning    AnsiktsbehandlingMakeUpNyheter