Salong - Massor med salong

Salong i Sollentuna

Salong i Sollentuna Totalt i Sollentuna finns det 8 salonger och någon salong har garanterat den skönhetsvård som du är värd. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra salong i Sollentuna som kan förlänga håret eller fixa ögonfransarna och även priserna kan variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation på en riktigt bra salong som kan fixa din manikyr, pedikyr eller ta bort oönskad hårväxt. Det går också att jämföra olika skönhetssalonger, som erbjuder hårförlängning eller nagelvård via nätet.

Då det finns många salonger och skönhetsinrättningar i Sollentuna som erbjuder olika former av skönhetsvård är det bra att kontakta några av dem i Stockholms län eller kolla på internet gällande pris och typ av tjänster de erbjuder. Då du kontaktar någon salong är det bra ifall du har en idé om vilket typ av skönhetsbehandling du vill ha och hur mycket du har råd att lägga på ditt utseende. Bäst information och tips får om du detta genom att besöka några salonger hemsidor.


Det går lätt att komma i kontakt med någon fräsch salong i Sollentuna genom att kolla med någon av salonger nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra salonger i Sollentuna

Salong Adrian HB

Kung Hans Väg 12

Pamelas Nails & Beauty

Kung Agnes Väg 10

Salong Divo & Diva

Studievägen 12

Fler om skönhetsvård i Sollentuna

Salong Edsviken AB

Vallmovägen 3

Shoko & Lorans Salong HB

Oppegårdsstråket 5C

Salong Design

Malmvägen 14C

Salong Edsbacka

Skyttevägen 16

Ännu mer skönhetssalogner i Sollentuna

Hår & Co

Silverdals Torg 5


Meny - Salong
Till förstasidan på www.salong.orgHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Fransförlängning    AnsiktsbehandlingMakeUpNyheter