Salong - Massor med salong

Salong i Sollentuna

Salong i Sollentuna Totalt i Sollentuna finns det 8 salonger och någon salong har garanterat den skönhetsvård som du är värd. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra salong i Sollentuna som kan förlänga håret eller fixa ögonfransarna och även priserna kan variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation på en riktigt bra salong som kan fixa din manikyr, pedikyr eller ta bort oönskad hårväxt. Det går också att jämföra olika skönhetssalonger, som erbjuder hårförlängning eller nagelvård via nätet.

Då det finns många salonger och skönhetsinrättningar i Sollentuna som erbjuder olika former av skönhetsvård är det bra att kontakta några av dem i Stockholms län eller kolla på internet gällande pris och typ av tjänster de erbjuder. Då du kontaktar någon salong är det bra ifall du har en idé om vilket typ av skönhetsbehandling du vill ha och hur mycket du har råd att lägga på ditt utseende. Bäst information och tips får om du detta genom att besöka några salonger hemsidor.


Det går lätt att komma i kontakt med någon fräsch salong i Sollentuna genom att kolla med någon av salonger nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra salonger i Sollentuna

Pamelas Nails & Beauty


Kung Agnes Väg 10
191 48  Sollentuna

Shoko & Lorans Salong HB


Oppegårdsstråket 5C
191 60  Sollentuna

Salong Edsviken AB


Vallmovägen 3
191 43  Sollentuna

Fler om skönhetsvård i Sollentuna

Salong Divo & Diva


Studievägen 12
191 50  Sollentuna

Salong Design


Malmvägen 14C
191 60  Sollentuna

Salong Adrian HB


Kung Hans Väg 12
192 68  Sollentuna

Hår & Co


Silverdals Torg 5
191 38  Sollentuna

Ännu mer skönhetssalogner i Sollentuna

Salong Edsbacka


Skyttevägen 16
192 58  Sollentuna


Meny - Salong
Till förstasidan på www.salong.orgHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Fransförlängning    AnsiktsbehandlingMakeUpNyheter