Salong - Massor med salong

Salong i Skärholmen

Salong i Skärholmen Totalt i Skärholmen finns det 6 salonger och någon salong har garanterat den skönhetsvård som du är värd. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra salong i Skärholmen som kan förlänga håret eller fixa ögonfransarna och även priserna kan variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation på en riktigt bra salong som kan fixa din manikyr, pedikyr eller ta bort oönskad hårväxt. Det går också att jämföra olika skönhetssalonger, som erbjuder hårförlängning eller nagelvård via nätet.

Då det finns många salonger och skönhetsinrättningar i Skärholmen som erbjuder olika former av skönhetsvård är det bra att kontakta några av dem i Stockholms län eller kolla på internet gällande pris och typ av tjänster de erbjuder. Då du kontaktar någon salong är det bra ifall du har en idé om vilket typ av skönhetsbehandling du vill ha och hur mycket du har råd att lägga på ditt utseende. Bäst information och tips får om du detta genom att besöka några salonger hemsidor.


Det går lätt att komma i kontakt med någon fräsch salong i Skärholmen genom att kolla med någon av salonger nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra salonger i Skärholmen

Salong Drott


Äspholmsvägen 3
127 45  Skärholmen

Europa Frisörmöbler AB


Sätra Torg 10
127 38  Skärholmen

Salong City Sax


Skärholmsgången 3
127 48  Skärholmen

Fler om skönhetsvård i Skärholmen

Salong Stolperud


Bredängs Allé 10
127 32  Skärholmen

Salong Hårstrååt


Storholmsgatan 26
127 48  Skärholmen

Colourstyle Cosmetics AB


Storholmsgatan 4
127 48  Skärholmen


Meny - Salong
Till förstasidan på www.salong.orgHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Fransförlängning    AnsiktsbehandlingMakeUpNyheter