Salong - Massor med salong

Salong i Saltsjö-Boo

Salong i Saltsjö-Boo Totalt i Saltsjö-Boo finns det 5 salonger och någon salong har garanterat den skönhetsvård som du är värd. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra salong i Saltsjö-Boo som kan förlänga håret eller fixa ögonfransarna och även priserna kan variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation på en riktigt bra salong som kan fixa din manikyr, pedikyr eller ta bort oönskad hårväxt. Det går också att jämföra olika skönhetssalonger, som erbjuder hårförlängning eller nagelvård via nätet.

Då det finns många salonger och skönhetsinrättningar i Saltsjö-Boo som erbjuder olika former av skönhetsvård är det bra att kontakta några av dem i Stockholms län eller kolla på internet gällande pris och typ av tjänster de erbjuder. Då du kontaktar någon salong är det bra ifall du har en idé om vilket typ av skönhetsbehandling du vill ha och hur mycket du har råd att lägga på ditt utseende. Bäst information och tips får om du detta genom att besöka några salonger hemsidor.


Det går lätt att komma i kontakt med någon fräsch salong i Saltsjö-Boo genom att kolla med någon av salonger nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra salonger i Saltsjö-Boo

Björknässalongen


Paviljongvägen 3
132 40  Saltsjö-Boo

Look & Locks


Nordmannavägen 9
132 37  Saltsjö-Boo

Lenas Salong


Edövägen 2
132 30  Saltsjö-Boo

Fler om skönhetsvård i Saltsjö-Boo

Style Your Hair at LMS


Ormingeplan 2
132 30  Saltsjö-Boo

Salong 2 Under HB


Trädgårdsvägen 1A
132 42  Saltsjö-Boo


Meny - Salong
Till förstasidan på www.salong.orgHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Fransförlängning    AnsiktsbehandlingMakeUpNyheter