Salong - Massor med salong

Salong i Norsborg

Salong i Norsborg Totalt i Norsborg finns det 4 salonger och någon salong har garanterat den skönhetsvård som du är värd. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra salong i Norsborg som kan förlänga håret eller fixa ögonfransarna och även priserna kan variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation på en riktigt bra salong som kan fixa din manikyr, pedikyr eller ta bort oönskad hårväxt. Det går också att jämföra olika skönhetssalonger, som erbjuder hårförlängning eller nagelvård via nätet.

Då det finns många salonger och skönhetsinrättningar i Norsborg som erbjuder olika former av skönhetsvård är det bra att kontakta några av dem i Stockholms län eller kolla på internet gällande pris och typ av tjänster de erbjuder. Då du kontaktar någon salong är det bra ifall du har en idé om vilket typ av skönhetsbehandling du vill ha och hur mycket du har råd att lägga på ditt utseende. Bäst information och tips får om du detta genom att besöka några salonger hemsidor.


Det går lätt att komma i kontakt med någon fräsch salong i Norsborg genom att kolla med någon av salonger nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra salonger i Norsborg

Beauty & Color


Postängsvägen 256
145 52  Norsborg

Salong Amor HB


Norsborgs Centrum 0
145 90  Norsborg

Salong Maggie


Alhagsvägen 120
145 59  Norsborg

Fler om skönhetsvård i Norsborg

Rivoli Salong


Hallunda Centrum
145 68  Norsborg

Meny - Salong
Till förstasidan på www.salong.orgHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Fransförlängning    AnsiktsbehandlingMakeUpNyheter