Salong - Massor med salong

Salong i Norrtälje

Salong i Norrtälje Totalt i Norrtälje finns det 5 salonger och någon salong har garanterat den skönhetsvård som du är värd. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra salong i Norrtälje som kan förlänga håret eller fixa ögonfransarna och även priserna kan variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation på en riktigt bra salong som kan fixa din manikyr, pedikyr eller ta bort oönskad hårväxt. Det går också att jämföra olika skönhetssalonger, som erbjuder hårförlängning eller nagelvård via nätet.

Då det finns många salonger och skönhetsinrättningar i Norrtälje som erbjuder olika former av skönhetsvård är det bra att kontakta några av dem i Stockholms län eller kolla på internet gällande pris och typ av tjänster de erbjuder. Då du kontaktar någon salong är det bra ifall du har en idé om vilket typ av skönhetsbehandling du vill ha och hur mycket du har råd att lägga på ditt utseende. Bäst information och tips får om du detta genom att besöka några salonger hemsidor.


Det går lätt att komma i kontakt med någon fräsch salong i Norrtälje genom att kolla med någon av salonger nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra salonger i Norrtälje

Hårfixarna


Nygatan 8
761 30  Norrtälje

Salong Pegasus


Orrvägen 4
761 63  Norrtälje

Treat Naglar Hud och Kroppsvård AB


Tullportsgatan 1
761 30  Norrtälje

Fler om skönhetsvård i Norrtälje

Salong Vassa Saxar Norrtälje


Stora Brogatan 1
761 30  Norrtälje

Kikide


Hantverkaregatan 9
761 30  Norrtälje


Meny - Salong
Till förstasidan på www.salong.orgHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Fransförlängning    AnsiktsbehandlingMakeUpNyheter