Salong - Massor med salong

Salong i Märsta

Salong i Märsta Totalt i Märsta finns det 5 salonger och någon salong har garanterat den skönhetsvård som du är värd. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra salong i Märsta som kan förlänga håret eller fixa ögonfransarna och även priserna kan variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation på en riktigt bra salong som kan fixa din manikyr, pedikyr eller ta bort oönskad hårväxt. Det går också att jämföra olika skönhetssalonger, som erbjuder hårförlängning eller nagelvård via nätet.

Då det finns många salonger och skönhetsinrättningar i Märsta som erbjuder olika former av skönhetsvård är det bra att kontakta några av dem i Stockholms län eller kolla på internet gällande pris och typ av tjänster de erbjuder. Då du kontaktar någon salong är det bra ifall du har en idé om vilket typ av skönhetsbehandling du vill ha och hur mycket du har råd att lägga på ditt utseende. Bäst information och tips får om du detta genom att besöka några salonger hemsidor.


Det går lätt att komma i kontakt med någon fräsch salong i Märsta genom att kolla med någon av salonger nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra salonger i Märsta

Salong Sham


Baldergatan 6
195 51  Märsta

Hälsoarkaden


Porsgrunnsgatan 3
195 30  Märsta

Salong Söderby


Lilla Söderby
195 93  Märsta

Fler om skönhetsvård i Märsta

Salong Längtan


Stockholmsvägen 32
195 34  Märsta

Salong Elias


Nymärsta Gränd 2
195 30  Märsta

Meny - Salong
Till förstasidan på www.salong.orgHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Fransförlängning    AnsiktsbehandlingMakeUpNyheter