Salong - Massor med salong

Salong i Lidingö

Salong i Lidingö Totalt i Lidingö finns det 9 salonger och någon salong har garanterat den skönhetsvård som du är värd. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra salong i Lidingö som kan förlänga håret eller fixa ögonfransarna och även priserna kan variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation på en riktigt bra salong som kan fixa din manikyr, pedikyr eller ta bort oönskad hårväxt. Det går också att jämföra olika skönhetssalonger, som erbjuder hårförlängning eller nagelvård via nätet.

Då det finns många salonger och skönhetsinrättningar i Lidingö som erbjuder olika former av skönhetsvård är det bra att kontakta några av dem i Stockholms län eller kolla på internet gällande pris och typ av tjänster de erbjuder. Då du kontaktar någon salong är det bra ifall du har en idé om vilket typ av skönhetsbehandling du vill ha och hur mycket du har råd att lägga på ditt utseende. Bäst information och tips får om du detta genom att besöka några salonger hemsidor.


Det går lätt att komma i kontakt med någon fräsch salong i Lidingö genom att kolla med någon av salonger nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra salonger i Lidingö

Salong L Q HB

Carl Milles Väg 5

Salong Jenny & Co AB

Bodalsvägen 81

Din salong på Lidingö

Vasavägen 1A

Fler om skönhetsvård i Lidingö

Salong Hiertagården

Herserudsvägen 10B

Salong Annelie

Bodalsvägen 41

Nail Power AB

Torsvikssvängen 11

Salong Bella

Källängsvägen 6

Ännu mer skönhetssalogner i Lidingö

Breviks Salong

Södra Kungsvägen 238

Salong Pärnilla

Södra Kungsvägen 150


Meny - Salong
Till förstasidan på www.salong.orgHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Fransförlängning    AnsiktsbehandlingMakeUpNyheter