Salong - Massor med salongA--0A-NS - EX - U2-0

Salong i Johanneshov

Salong i Johanneshov Totalt i Johanneshov finns det 5 salonger och någon salong har garanterat den skönhetsvård som du är värd. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra salong i Johanneshov som kan förlänga håret eller fixa ögonfransarna och även priserna kan variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation på en riktigt bra salong som kan fixa din manikyr, pedikyr eller ta bort oönskad hårväxt. Det går också att jämföra olika skönhetssalonger, som erbjuder hårförlängning eller nagelvård via nätet.

Då det finns många salonger och skönhetsinrättningar i Johanneshov som erbjuder olika former av skönhetsvård är det bra att kontakta några av dem i Stockholms län eller kolla på internet gällande pris och typ av tjänster de erbjuder. Då du kontaktar någon salong är det bra ifall du har en idé om vilket typ av skönhetsbehandling du vill ha och hur mycket du har råd att lägga på ditt utseende. Bäst information och tips får om du detta genom att besöka några salonger hemsidor.

H-NS - EX - U2-1

Det går lätt att komma i kontakt med någon fräsch salong i Johanneshov genom att kolla med någon av salonger nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra salonger i Johanneshov

Salong Kärrtorp


Kärrtorpsplan 7
121 55  Johanneshov

Orange Salong


Grafikvägen 20
121 43  Johanneshov

Chez Therez salong


Johan Printz Väg 12
121 46  Johanneshov

Fler om skönhetsvård i Johanneshov

Hårverkstan


Halmstadsvägen 34
121 53  Johanneshov

Salong Skinsational AB


Gullmarsvägen 10
121 40  Johanneshov

I-NS - EX - U2-2J-NS - EX - U2-3


Meny - Salong
Till förstasidan på www.salong.orgHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Fransförlängning    AnsiktsbehandlingMakeUpNyheter