Salong - Massor med salongA--0A-NS - EX - U2-0

Salong i Huddinge

Salong i Huddinge Totalt i Huddinge finns det 7 salonger och någon salong har garanterat den skönhetsvård som du är värd. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra salong i Huddinge som kan förlänga håret eller fixa ögonfransarna och även priserna kan variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation på en riktigt bra salong som kan fixa din manikyr, pedikyr eller ta bort oönskad hårväxt. Det går också att jämföra olika skönhetssalonger, som erbjuder hårförlängning eller nagelvård via nätet.

Då det finns många salonger och skönhetsinrättningar i Huddinge som erbjuder olika former av skönhetsvård är det bra att kontakta några av dem i Stockholms län eller kolla på internet gällande pris och typ av tjänster de erbjuder. Då du kontaktar någon salong är det bra ifall du har en idé om vilket typ av skönhetsbehandling du vill ha och hur mycket du har råd att lägga på ditt utseende. Bäst information och tips får om du detta genom att besöka några salonger hemsidor.

H-NS - EX - U2-1

Det går lätt att komma i kontakt med någon fräsch salong i Huddinge genom att kolla med någon av salonger nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra salonger i Huddinge

BodyCareCenter


Arrendatorsvägen 3
141 62  Huddinge

Salong Dorizabeth


Röntgenvägen 7
141 52  Huddinge

Salong Leonik


Vikingavägen 3
141 48  Huddinge

Fler om skönhetsvård i Huddinge

Salong HälsoFoten Medicinsk fotvård


Sjödalsbacken 7C
141 61  Huddinge

Visättra Salong HB


Kvarnängsvägen 5
141 49  Huddinge

Salong Eivor


Sjövägen 28
141 38  Huddinge

Grodan & Co


Sjödalsbacken 2
141 61  Huddinge

I-NS - EX - U2-2J-NS - EX - U2-3


Meny - Salong
Till förstasidan på www.salong.orgHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Fransförlängning    AnsiktsbehandlingMakeUpNyheter