Salong - Massor med salong

Salong i Hässelby

Salong i Hässelby Totalt i Hässelby finns det 5 salonger och någon salong har garanterat den skönhetsvård som du är värd. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra salong i Hässelby som kan förlänga håret eller fixa ögonfransarna och även priserna kan variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation på en riktigt bra salong som kan fixa din manikyr, pedikyr eller ta bort oönskad hårväxt. Det går också att jämföra olika skönhetssalonger, som erbjuder hårförlängning eller nagelvård via nätet.

Då det finns många salonger och skönhetsinrättningar i Hässelby som erbjuder olika former av skönhetsvård är det bra att kontakta några av dem i Stockholms län eller kolla på internet gällande pris och typ av tjänster de erbjuder. Då du kontaktar någon salong är det bra ifall du har en idé om vilket typ av skönhetsbehandling du vill ha och hur mycket du har råd att lägga på ditt utseende. Bäst information och tips får om du detta genom att besöka några salonger hemsidor.


Det går lätt att komma i kontakt med någon fräsch salong i Hässelby genom att kolla med någon av salonger nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra salonger i Hässelby

Royal Salong


Enspännargatan 58
165 57  Hässelby

Salong Nikita


Persikogatan 78
165 63  Hässelby

Alpha Hudvårdcenter & Day Spa


Blomsterkungsvägen 26
165 77  Hässelby

Fler om skönhetsvård i Hässelby

Salong Persiko


Persikogatan 30
165 63  Hässelby

Salong Karlaplan HB


Maltesholmstorget 4
165 62  Hässelby


Meny - Salong
Till förstasidan på www.salong.orgHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Fransförlängning    AnsiktsbehandlingMakeUpNyheter