Salong - Massor med salong

Salong i Handen

Salong i Handen Totalt i Handen finns det 9 salonger och någon salong har garanterat den skönhetsvård som du är värd. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra salong i Handen som kan förlänga håret eller fixa ögonfransarna och även priserna kan variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation på en riktigt bra salong som kan fixa din manikyr, pedikyr eller ta bort oönskad hårväxt. Det går också att jämföra olika skönhetssalonger, som erbjuder hårförlängning eller nagelvård via nätet.

Då det finns många salonger och skönhetsinrättningar i Handen som erbjuder olika former av skönhetsvård är det bra att kontakta några av dem i Stockholms län eller kolla på internet gällande pris och typ av tjänster de erbjuder. Då du kontaktar någon salong är det bra ifall du har en idé om vilket typ av skönhetsbehandling du vill ha och hur mycket du har råd att lägga på ditt utseende. Bäst information och tips får om du detta genom att besöka några salonger hemsidor.


Det går lätt att komma i kontakt med någon fräsch salong i Handen genom att kolla med någon av salonger nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra salonger i Handen

Salong Stålsaxen

Vallavägen 3

Salong Maggie

Dalarövägen 6

Salong Hårklippet

Stores Gränd 33

Fler om skönhetsvård i Handen

Salong Ingrid-Merino

Vallavägen 89

Lena Lundhs Hudvård

Midgårdsvägen 11

Salong Haningesaxen HB

Markörgatan 2

Salong Magic Hands

Nynäsvägen 21

Ännu mer skönhetssalogner i Handen

Marias Hud o Spa

Handenterminalen 5

Salong 136 AB

Källvägen 18A


Meny - Salong
Till förstasidan på www.salong.orgHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Fransförlängning    AnsiktsbehandlingMakeUpNyheter