Salong - Massor med salong

Salong i Farsta

Salong i Farsta Totalt i Farsta finns det 8 salonger och någon salong har garanterat den skönhetsvård som du är värd. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra salong i Farsta som kan förlänga håret eller fixa ögonfransarna och även priserna kan variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation på en riktigt bra salong som kan fixa din manikyr, pedikyr eller ta bort oönskad hårväxt. Det går också att jämföra olika skönhetssalonger, som erbjuder hårförlängning eller nagelvård via nätet.

Då det finns många salonger och skönhetsinrättningar i Farsta som erbjuder olika former av skönhetsvård är det bra att kontakta några av dem i Stockholms län eller kolla på internet gällande pris och typ av tjänster de erbjuder. Då du kontaktar någon salong är det bra ifall du har en idé om vilket typ av skönhetsbehandling du vill ha och hur mycket du har råd att lägga på ditt utseende. Bäst information och tips får om du detta genom att besöka några salonger hemsidor.


Det går lätt att komma i kontakt med någon fräsch salong i Farsta genom att kolla med någon av salonger nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra salonger i Farsta

Salong Mix HB

Larsbodavägen 50

U-ZONE

Lysviksgatan 22

Salong Magic Touch

Forshagagatan 64

Fler om skönhetsvård i Farsta

Yafa Salong

Ullerudsbacken 78

Cayenne The Art Of Hair & Color

Ågesta Broväg 32

Medina Salong

Pepparvägen 23

Plainer Hair Shop AB

Farsta Torg 23

Ännu mer skönhetssalogner i Farsta

Salong Ma griffe

Farstagången 16


Meny - Salong
Till förstasidan på www.salong.orgHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Fransförlängning    AnsiktsbehandlingMakeUpNyheter