Salong - Massor med salong

Salong i Enskede

Salong i Enskede Totalt i Enskede finns det 4 salonger och någon salong har garanterat den skönhetsvård som du är värd. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra salong i Enskede som kan förlänga håret eller fixa ögonfransarna och även priserna kan variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation på en riktigt bra salong som kan fixa din manikyr, pedikyr eller ta bort oönskad hårväxt. Det går också att jämföra olika skönhetssalonger, som erbjuder hårförlängning eller nagelvård via nätet.

Då det finns många salonger och skönhetsinrättningar i Enskede som erbjuder olika former av skönhetsvård är det bra att kontakta några av dem i Stockholms län eller kolla på internet gällande pris och typ av tjänster de erbjuder. Då du kontaktar någon salong är det bra ifall du har en idé om vilket typ av skönhetsbehandling du vill ha och hur mycket du har råd att lägga på ditt utseende. Bäst information och tips får om du detta genom att besöka några salonger hemsidor.


Det går lätt att komma i kontakt med någon fräsch salong i Enskede genom att kolla med någon av salonger nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra salonger i Enskede

Salong Yin Yang


Bordsvägen 58
122 46  Enskede

Christels Hudvård


Nynäsvägen 323
122 34  Enskede

Salong Myran


Postiljonsvägen 4
122 47  Enskede

Fler om skönhetsvård i Enskede

Salong Kristall


Skönviksvägen 271
122 66  Enskede


Meny - Salong
Till förstasidan på www.salong.orgHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Fransförlängning    AnsiktsbehandlingMakeUpNyheter