Salong - Massor med salong

Salong i Bromma

Salong i Bromma Totalt i Bromma finns det 12 salonger och någon salong har garanterat den skönhetsvård som du är värd. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra salong i Bromma som kan förlänga håret eller fixa ögonfransarna och även priserna kan variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation på en riktigt bra salong som kan fixa din manikyr, pedikyr eller ta bort oönskad hårväxt. Det går också att jämföra olika skönhetssalonger, som erbjuder hårförlängning eller nagelvård via nätet.

Då det finns många salonger och skönhetsinrättningar i Bromma som erbjuder olika former av skönhetsvård är det bra att kontakta några av dem i Stockholms län eller kolla på internet gällande pris och typ av tjänster de erbjuder. Då du kontaktar någon salong är det bra ifall du har en idé om vilket typ av skönhetsbehandling du vill ha och hur mycket du har råd att lägga på ditt utseende. Bäst information och tips får om du detta genom att besöka några salonger hemsidor.


Det går lätt att komma i kontakt med någon fräsch salong i Bromma genom att kolla med någon av salonger nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra salonger i Bromma

Bromma Cosmetique

Spångavägen 25

Salong Claire

Ritarvägen 12

Salong Variant

Bällstavägen 201

Fler om skönhetsvård i Bromma

Salong Carina

Tunnlandsvägen 22

Salong Valentins

Ibsengatan 32

Salong Klippnytt

Blackebergsplan 7

Phikul Spa & Salong

Brommabågen 21

Ännu mer skönhetssalogner i Bromma

Salong Lindroth

Alviksvägen 51

Salong Zomöråd

Arvid Mörnes Väg 6

Beryls Salong

Stopvägen 94

Ytterligare salonger i Bromma

Salong Koppar

Nockeby Torg 10

Salong Vivaldi

Nockeby Torg 6


Meny - Salong
Till förstasidan på www.salong.orgHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Fransförlängning    AnsiktsbehandlingMakeUpNyheter