Salong - Massor med salong

Salong i Åkersberga

Salong i Åkersberga Totalt i Åkersberga finns det 8 salonger och någon salong har garanterat den skönhetsvård som du är värd. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra salong i Åkersberga som kan förlänga håret eller fixa ögonfransarna och även priserna kan variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation på en riktigt bra salong som kan fixa din manikyr, pedikyr eller ta bort oönskad hårväxt. Det går också att jämföra olika skönhetssalonger, som erbjuder hårförlängning eller nagelvård via nätet.

Då det finns många salonger och skönhetsinrättningar i Åkersberga som erbjuder olika former av skönhetsvård är det bra att kontakta några av dem i Stockholms län eller kolla på internet gällande pris och typ av tjänster de erbjuder. Då du kontaktar någon salong är det bra ifall du har en idé om vilket typ av skönhetsbehandling du vill ha och hur mycket du har råd att lägga på ditt utseende. Bäst information och tips får om du detta genom att besöka några salonger hemsidor.


Det går lätt att komma i kontakt med någon fräsch salong i Åkersberga genom att kolla med någon av salonger nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra salonger i Åkersberga

Ulrikas Nageldesign

Genvägen 12

Salong Kort & Långt

Rödbbosundsv 47

Salong Piero

Åkersberga Centrum

Fler om skönhetsvård i Åkersberga

Salong Smash Frisörer

Sågvägen 13

Salong Marie Pettersson

Södra Skogsrundan 43

Salong Melon

Storängsvägen 5E

Hud & Hav

Leo Sundbergs Väg 1

Ännu mer skönhetssalogner i Åkersberga

Salong Elegance

Storängstorget 17


Meny - Salong
Till förstasidan på www.salong.orgHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Fransförlängning    AnsiktsbehandlingMakeUpNyheter