Salong - Massor med salong

Salong i Åkersberga

Salong i Åkersberga Totalt i Åkersberga finns det 8 salonger och någon salong har garanterat den skönhetsvård som du är värd. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra salong i Åkersberga som kan förlänga håret eller fixa ögonfransarna och även priserna kan variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation på en riktigt bra salong som kan fixa din manikyr, pedikyr eller ta bort oönskad hårväxt. Det går också att jämföra olika skönhetssalonger, som erbjuder hårförlängning eller nagelvård via nätet.

Då det finns många salonger och skönhetsinrättningar i Åkersberga som erbjuder olika former av skönhetsvård är det bra att kontakta några av dem i Stockholms län eller kolla på internet gällande pris och typ av tjänster de erbjuder. Då du kontaktar någon salong är det bra ifall du har en idé om vilket typ av skönhetsbehandling du vill ha och hur mycket du har råd att lägga på ditt utseende. Bäst information och tips får om du detta genom att besöka några salonger hemsidor.


Det går lätt att komma i kontakt med någon fräsch salong i Åkersberga genom att kolla med någon av salonger nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra salonger i Åkersberga

Salong Smash Frisörer


Sågvägen 13
184 40  Åkersberga

Salong Melon


Storängsvägen 5E
184 31  Åkersberga

Salong Marie Pettersson


Södra Skogsrundan 43
184 63  Åkersberga

Fler om skönhetsvård i Åkersberga

Salong Kort & Långt


Rödbbosundsv 47
184 60  Åkersberga

Salong Elegance


Storängstorget 17
184 30  Åkersberga

Hud & Hav


Leo Sundbergs Väg 1
184 70  Åkersberga

Salong Piero


Åkersberga Centrum
184 30  Åkersberga

Ännu mer skönhetssalogner i Åkersberga

Ulrikas Nageldesign


Genvägen 12
184 50  Åkersberga


Meny - Salong
Till förstasidan på www.salong.orgHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Fransförlängning    AnsiktsbehandlingMakeUpNyheter