Salong - Massor med salongA--0A-NS - EX - U2-0

Salong i Strängnäs

Salong i Strängnäs Totalt i Strängnäs finns det 7 salonger och någon salong har garanterat den skönhetsvård som du är värd. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra salong i Strängnäs som kan förlänga håret eller fixa ögonfransarna och även priserna kan variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation på en riktigt bra salong som kan fixa din manikyr, pedikyr eller ta bort oönskad hårväxt. Det går också att jämföra olika skönhetssalonger, som erbjuder hårförlängning eller nagelvård via nätet.

Då det finns många salonger och skönhetsinrättningar i Strängnäs som erbjuder olika former av skönhetsvård är det bra att kontakta några av dem i Södermanlands län eller kolla på internet gällande pris och typ av tjänster de erbjuder. Då du kontaktar någon salong är det bra ifall du har en idé om vilket typ av skönhetsbehandling du vill ha och hur mycket du har råd att lägga på ditt utseende. Bäst information och tips får om du detta genom att besöka några salonger hemsidor.

H-NS - EX - U2-1

Det går lätt att komma i kontakt med någon fräsch salong i Strängnäs genom att kolla med någon av salonger nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra salonger i Strängnäs

Salong Christina Janson


Eskilsgatan 1
645 30  Strängnäs

Salong City


Tallåsplan 3
645 32  Strängnäs

Face it Hud & Kroppsvård


Nygatan 15B
645 31  Strängnäs

Fler om skönhetsvård i Strängnäs

Salong Hårmodet


Trädgårdsgatan 20
645 31  Strängnäs

Nagel Smycket


Nicandergatan 12
645 31  Strängnäs

Salong & Solstudio


Finningevägen 16B
645 40  Strängnäs

Salong Banito


Trädgårdsgatan 5
645 31  Strängnäs

I-NS - EX - U2-2J-NS - EX - U2-3


Meny - Salong
Till förstasidan på www.salong.orgHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Fransförlängning    AnsiktsbehandlingMakeUpNyheter