Salong - Massor med salong

Salong i Katrineholm

Salong i Katrineholm Totalt i Katrineholm finns det 11 salonger och någon salong har garanterat den skönhetsvård som du är värd. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra salong i Katrineholm som kan förlänga håret eller fixa ögonfransarna och även priserna kan variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation på en riktigt bra salong som kan fixa din manikyr, pedikyr eller ta bort oönskad hårväxt. Det går också att jämföra olika skönhetssalonger, som erbjuder hårförlängning eller nagelvård via nätet.

Då det finns många salonger och skönhetsinrättningar i Katrineholm som erbjuder olika former av skönhetsvård är det bra att kontakta några av dem i Södermanland eller kolla på internet gällande pris och typ av tjänster de erbjuder. Då du kontaktar någon salong är det bra ifall du har en idé om vilket typ av skönhetsbehandling du vill ha och hur mycket du har råd att lägga på ditt utseende. Bäst information och tips får om du detta genom att besöka några salonger hemsidor.


Det går lätt att komma i kontakt med någon fräsch salong i Katrineholm genom att kolla med någon av salonger nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra salonger i Katrineholm

Salong Igelkotten

Hantverkaregatan 26

Salong Freestyle Herr-Dam-Barn

Fredsgatan 15C

saxONhair

Fortunagatan 22A

Fler om skönhetsvård i Katrineholm

Salong Drottning Stendahls Frisersalong

Drottninggatan 5

Salong Art of Hair

Storgatan 27

Salong Norr

Bondegatan 22B

salong GINA

Drottninggatan 3

Ännu mer skönhetssalogner i Katrineholm

Heaven or Hell

Köpmangatan 16

Salong Senka

Drottninggatan 1

Salong Stiil

Fredsgatan 33

Ytterligare salonger i Katrineholm

Salong Barret

Marmorvägen 7B


Meny - Salong
Till förstasidan på www.salong.orgHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Fransförlängning    AnsiktsbehandlingMakeUpNyheter