ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie ConsentSalong i Vellinge - Hitta en bra salong i Vellinge
Salong - Massor med salongA--0A-NS - EX - U2-0

Salong i Vellinge

Salong i Vellinge Totalt i Vellinge finns det 4 salonger och någon salong har garanterat den skönhetsvård som du är värd. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra salong i Vellinge som kan förlänga håret eller fixa ögonfransarna och även priserna kan variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation på en riktigt bra salong som kan fixa din manikyr, pedikyr eller ta bort oönskad hårväxt. Det går också att jämföra olika skönhetssalonger, som erbjuder hårförlängning eller nagelvård via nätet.

Då det finns många salonger och skönhetsinrättningar i Vellinge som erbjuder olika former av skönhetsvård är det bra att kontakta några av dem i Skåne eller kolla på internet gällande pris och typ av tjänster de erbjuder. Då du kontaktar någon salong är det bra ifall du har en idé om vilket typ av skönhetsbehandling du vill ha och hur mycket du har råd att lägga på ditt utseende. Bäst information och tips får om du detta genom att besöka några salonger hemsidor.

H-NS - EX - U2-1

Det går lätt att komma i kontakt med någon fräsch salong i Vellinge genom att kolla med någon av salonger nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra salonger i Vellinge

Salong Annelie


Järnvägsgatan 5
235 31  Vellinge

Salong Intim


Stortorget 13
235 31  Vellinge

Salong Janne AB


Stortorget 5
235 31  Vellinge

Fler om skönhetsvård i Vellinge

Salong Sanne


Vellingevägen 9
235 92  Vellinge

I-NS - EX - U2-2J-NS - EX - U2-3


Meny - Salong
Till förstasidan på www.salong.orgHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Fransförlängning    AnsiktsbehandlingMakeUpNyheter