Salong - Massor med salongA--0A-NS - EX - U2-0

Salong i Tyringe

Salong i Tyringe Totalt i Tyringe finns det 4 salonger och någon salong har garanterat den skönhetsvård som du är värd. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra salong i Tyringe som kan förlänga håret eller fixa ögonfransarna och även priserna kan variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation på en riktigt bra salong som kan fixa din manikyr, pedikyr eller ta bort oönskad hårväxt. Det går också att jämföra olika skönhetssalonger, som erbjuder hårförlängning eller nagelvård via nätet.

Då det finns många salonger och skönhetsinrättningar i Tyringe som erbjuder olika former av skönhetsvård är det bra att kontakta några av dem i Skåne län eller kolla på internet gällande pris och typ av tjänster de erbjuder. Då du kontaktar någon salong är det bra ifall du har en idé om vilket typ av skönhetsbehandling du vill ha och hur mycket du har råd att lägga på ditt utseende. Bäst information och tips får om du detta genom att besöka några salonger hemsidor.

H-NS - EX - U2-1

Det går lätt att komma i kontakt med någon fräsch salong i Tyringe genom att kolla med någon av salonger nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra salonger i Tyringe

Salong Nette


Malmövägen 11
282 32  Tyringe

Salong Station Två


Järnvägsgatan 2B
282 31  Tyringe

Salong Monica


Hallonslingan 2
282 35  Tyringe

Fler om skönhetsvård i Tyringe

Salong C C Top


Sanatorievägen 1
282 31  Tyringe

I-NS - EX - U2-2J-NS - EX - U2-3


Meny - Salong
Till förstasidan på www.salong.orgHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Fransförlängning    AnsiktsbehandlingMakeUpNyheter