Salong - Massor med salongA--0A-NS - EX - U2-0

Salong i Sjöbo

Salong i Sjöbo Totalt i Sjöbo finns det 8 salonger och någon salong har garanterat den skönhetsvård som du är värd. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra salong i Sjöbo som kan förlänga håret eller fixa ögonfransarna och även priserna kan variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation på en riktigt bra salong som kan fixa din manikyr, pedikyr eller ta bort oönskad hårväxt. Det går också att jämföra olika skönhetssalonger, som erbjuder hårförlängning eller nagelvård via nätet.

Då det finns många salonger och skönhetsinrättningar i Sjöbo som erbjuder olika former av skönhetsvård är det bra att kontakta några av dem i Skåne eller kolla på internet gällande pris och typ av tjänster de erbjuder. Då du kontaktar någon salong är det bra ifall du har en idé om vilket typ av skönhetsbehandling du vill ha och hur mycket du har råd att lägga på ditt utseende. Bäst information och tips får om du detta genom att besöka några salonger hemsidor.

H-NS - EX - U2-1

Det går lätt att komma i kontakt med någon fräsch salong i Sjöbo genom att kolla med någon av salonger nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra salonger i Sjöbo

Salong Lilli


Ryttmästaregränd 6
275 37  Sjöbo

Salong Margita


Nya Torg 5
275 35  Sjöbo

Salong SåFin


Västergatan 4C
275 30  Sjöbo

Fler om skönhetsvård i Sjöbo

Salong Hårkapar'n


Gamla Torg 2
275 30  Sjöbo

Salong Thages


Norregatan 10
275 30  Sjöbo

Salong Kenth


Norregatan 22
275 30  Sjöbo

Benan Hairstyling by Lollo


Västra Lindvägen 210
275 39  Sjöbo

Ännu mer skönhetssalogner i Sjöbo

Salong Clipz


Åsumsgatan 8
275 35  Sjöbo

I-NS - EX - U2-2J-NS - EX - U2-3


Meny - Salong
Till förstasidan på www.salong.orgHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Fransförlängning    AnsiktsbehandlingMakeUpNyheter