Salong - Massor med salong

Salong i Råå

Salong i Råå Totalt i Råå finns det 5 salonger och någon salong har garanterat den skönhetsvård som du är värd. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra salong i Råå som kan förlänga håret eller fixa ögonfransarna och även priserna kan variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation på en riktigt bra salong som kan fixa din manikyr, pedikyr eller ta bort oönskad hårväxt. Det går också att jämföra olika skönhetssalonger, som erbjuder hårförlängning eller nagelvård via nätet.

Då det finns många salonger och skönhetsinrättningar i Råå som erbjuder olika former av skönhetsvård är det bra att kontakta några av dem i Skåne eller kolla på internet gällande pris och typ av tjänster de erbjuder. Då du kontaktar någon salong är det bra ifall du har en idé om vilket typ av skönhetsbehandling du vill ha och hur mycket du har råd att lägga på ditt utseende. Bäst information och tips får om du detta genom att besöka några salonger hemsidor.


Det går lätt att komma i kontakt med någon fräsch salong i Råå genom att kolla med någon av salonger nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra salonger i Råå

Salong Hår Och Tår HB


Rååvägen 93
252 70  Råå

Linfeldt, Salong Lena Damfrisering


Långgatan 34
252 70  Råå

Millan's Frisör & Shop


Rååvägen 38
252 70  Råå

Fler om skönhetsvård i Råå

DMK Sverige AB


Rååvägen 24
252 70  Råå

Självfallet på Råå


Rååvägen 30
252 70  Råå


Meny - Salong
Till förstasidan på www.salong.orgHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Fransförlängning    AnsiktsbehandlingMakeUpNyheter