Salong - Massor med salong

Salong i Lomma

Salong i Lomma Totalt i Lomma finns det 5 salonger och någon salong har garanterat den skönhetsvård som du är värd. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra salong i Lomma som kan förlänga håret eller fixa ögonfransarna och även priserna kan variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation på en riktigt bra salong som kan fixa din manikyr, pedikyr eller ta bort oönskad hårväxt. Det går också att jämföra olika skönhetssalonger, som erbjuder hårförlängning eller nagelvård via nätet.

Då det finns många salonger och skönhetsinrättningar i Lomma som erbjuder olika former av skönhetsvård är det bra att kontakta några av dem i Skåne eller kolla på internet gällande pris och typ av tjänster de erbjuder. Då du kontaktar någon salong är det bra ifall du har en idé om vilket typ av skönhetsbehandling du vill ha och hur mycket du har råd att lägga på ditt utseende. Bäst information och tips får om du detta genom att besöka några salonger hemsidor.


Det går lätt att komma i kontakt med någon fräsch salong i Lomma genom att kolla med någon av salonger nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra salonger i Lomma

Cajeem Hår spa


Tullhustorget
234 39  Lomma

Frisör Salong Marie Lindwall


Lingongatan 82
234 43  Lomma

Salong Ljung HB


Kråkbärsgatan 17
234 43  Lomma

Fler om skönhetsvård i Lomma

Salong Peter Klippare


Varvstorget 2
234 40  Lomma

Salong Jey


Bredgatan 24
234 36  Lomma


Meny - Salong
Till förstasidan på www.salong.orgHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Fransförlängning    AnsiktsbehandlingMakeUpNyheter