Salong - Massor med salong

Salong i Limhamn

Salong i Limhamn Totalt i Limhamn finns det 10 salonger och någon salong har garanterat den skönhetsvård som du är värd. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra salong i Limhamn som kan förlänga håret eller fixa ögonfransarna och även priserna kan variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation på en riktigt bra salong som kan fixa din manikyr, pedikyr eller ta bort oönskad hårväxt. Det går också att jämföra olika skönhetssalonger, som erbjuder hårförlängning eller nagelvård via nätet.

Då det finns många salonger och skönhetsinrättningar i Limhamn som erbjuder olika former av skönhetsvård är det bra att kontakta några av dem i Skåne eller kolla på internet gällande pris och typ av tjänster de erbjuder. Då du kontaktar någon salong är det bra ifall du har en idé om vilket typ av skönhetsbehandling du vill ha och hur mycket du har råd att lägga på ditt utseende. Bäst information och tips får om du detta genom att besöka några salonger hemsidor.


Det går lätt att komma i kontakt med någon fräsch salong i Limhamn genom att kolla med någon av salonger nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra salonger i Limhamn

Salong Lockar & Sån't

Västra Bernadottesgatan 23C

Hår & Sånt Limhamn

Linnégatan 37

Salong Kerstin

Hyllie Kyrkoväg 74

Fler om skönhetsvård i Limhamn

Carl M Lundh AB

Barlastgatan 2

Anettes Fotvård & Annas Hairdesign

Hyllie Kyrkoväg 53B

Coralle, Salong

Strandgatan 50

Toupéma Belgal

Barlastgatan 2

Ännu mer skönhetssalogner i Limhamn

Salong Linné

Västanväg 63

Headon

Hyllie Kyrkoväg 57

Salong Anni/Mr.Haircut

Järnvägsgatan 30


Meny - Salong
Till förstasidan på www.salong.orgHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Fransförlängning    AnsiktsbehandlingMakeUpNyheter